„Аксел Трейд 2009” ЕООД

лидери в дървообработващата промишленост и производството на пелети от дървесна биомаса

Нашият екип от амбициозни професионалисти работи ежедневно за усъвършенстване на дейността ни и постигане на двете ни главни цели – да бъдем сред водещите компании в бранша и да удовлетворим в максимална степен изискванията на клиентите си – предлагайки продукт с високо, непроменливо качество и действително отговарящ на лабораторния си анализ!

За "Аксел Трейд 2009" ЕООД дървеният материал от всяко дърво е ценен ресурс. Ето защо ние използваме само FSC сертифициран дървесен материал.

Ние предлагаме

Доверие и надеждност

Почтеност и честна търговия

Дългосрочни партньорски отношения

Създаване на търговски мрежи

Комбинации за оптимизиране на продуктовия пазар

Логистични решения

За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!

свържи се с нас

доказано качество

Притежаваме необходимите сертификати, за да го докажем!

Сертификат EN Plus A1

На 24.06.2019 г. фирма „Аксел Трейд 2009” ЕООД сертифицира пелетите си със сертификат EN Plus A1. Това значи, че нашият продукт отговаря на всички европейски изисквания за качество и е с клас А1 – най-високият!

FSC Сертификат

Пресованите палета са идеални за експорт, особено в случаите където традиционните дървени палета не могат да бъдат използвани. Обработената дървесина отговаря на ISPM 15 и NIMF 15 – интернационални стандарти.

спедиция и логистика

Нашата фабрика се намира в гр. Самоков, в полите на Рила планина.

Разполагаме с три прес-машини и общо над 5 тона на час производителна мощност, за създаването на висококачествени пелети от иглолистна дървесина без вложена кора в тях.

Последните над 10 години работихме успешно за един продукт с високо, непроменливо качество, като не спираме да полагаме усилия да ставаме все по-добри и да правим възможно най-качествения, природосъобразен, пелет на пазара.

Непрестанното наблюдение на производствения процес, внедрените системи за качество и най-вече обратната връзка от нашите клиенти ни дава потвърждение, че предлагаме на пазара продукт с най- високо качество и ни кара да не спираме да търсим и предлагаме максимално най-доброто за нашите клиенти.

„Аксел Трейд 2009“ ЕООД асистира клиентите в доставката на пелети до различни дестинации в цялата страна. За повече информация може да се свържете с нас на посочените от нас телефон и e-mail адрес. Ние ще изготвим оферта за Вас, която включва цената на дървесните пелети спрямо сезона, както и сумата за транспорт.