екопресовани дървесни палета

ЕКОПРЕСОВАНИ ДЪРВЕСНИ ПАЛЕТА

трайни и многофункционални

Екопресовани дървесни палета - идеален продукт за експорт, спестяват място, финансово изгодни са и нямат нужда от допълнително третиране. Обработената дървесина отговаря на ISPM 15 и NIMF 15 – интернационални стандарти.

Благодарение на уникалния дизайн на нашите палета от дърво, предлаганите от нас решения позволяват оптимално натоварване и съхранение. Използването им във всяко едно производство или търговия спестява място както в зоната за товарене/разтоварване, така и при складиране.

свържи се с нас

ПРЕДИМСТВА НА ПРЕСОВАНИТЕ ПАЛЕТА ОТ дървесни стърготини

Екопресованите дървени палета са изработени от изсушени дървени стърготини и влакна, слепени под високо налягане и температура. По този начин, палетата отговарят на фитосанитарните изисквания за използването на опаковки от дърво;

екопресовани дървесни палета

готови за експорт

Пресованите палета се класифицират като „обработена дървесина” по отношение на ISPM15 /NIMF15 и не подлежат на проверки по отношение на допълнително третиране и сертифициране.

екопресовани дървесни палета

Удобни и бюджетни

Получавате най-оптимизираната опаковка, която намалява вашите разходи и отпечатъка върху околната среда, а също така и спестяват място.

екопресовани дървесни палета

без нужда от фитосанитарни обработки или IPPC печати

Термична обработка или фумигация с инсектицида Метилбромид, изисквана за палета от масивна дървесина, както и IPPC маркировка не са задължителни за екопресовани дървесни палета! Технологията на пресоване под висока температура и налягане, елиминира необходимостта от фитосанитарни обработки или IPPC печати.

персонализиран сертификат за износ

С помощта на нашия сертификат можете да докажете „черно на бяло” при митнически контрол, че палетата от пресована дървесина са в съответствие със стандарта ISPM 15.

Рециклируеми

Всички палета, които са повредени или негодни за по-нататъшна употреба, могат да се рециклират и преработват, образувайки перфектен продуктов цикъл.

решение за употреба в много индустрии

Пресованите палета са подходящи за употреба в много и различни по тип индустрии - автомобилна, металообработваща, бяла техника, оборудване, хартиена, производство на боеприпаси, пивоварство, строителство и много други.

виж размерите

Размери на екопресованите дървесни палета

Евро формат

Размери: 800×1200 mm

Този вид екопресовано пале е еднакво с палетата по европейски стандарт, но тежи едва 12,5 кг. Това го прави още по-лесно за повдигане и пренасяне.

Дизайнът му позволява лесно и здраво опаковане със стреч-фолио.

Всички екопресовани палета отговарят на ISPM15 стандартът и са отличното решение за изпращане на пратки по целия свят.

екопресовани дървесни палета
 • Статично натоварване: 3000 kg
 • Динамично натоварване: 1250 kg
 • Вход: 4- посочен

Индустриален формат

Размери: 1000×1200 mm

Това пале е създадено с индустриална цел и е перфектно за транспортиране на пратки по море и въздух, тъй като e освободенo от разпоредбите на ISPM15.

екопресовани дървесни палета
 • Статично натоварване: 3000 kg
 • Динамично натоварване: 1250 kg
 • Вход: 4- посочен

Имаш нужда от различен размер палета? изпрати запитване

Ние можем да произведем дървесни палета в специални размери спрямо нуждите ти. Нашият екип ще изготви за теб индивидуална оферта.


  Можете да видите разликата, която използването на екопресованите палета прави в складовете и зоните за товаро-разтоварна дейност. Използването им ви позволява да се възползвате максимално от пространството си и води до значителни икономии на допълнителни разходи за транспортиране на продукти:

  екопресовани дървесни палета
  екопресовани дървесни палета

  Пресованите палета са изработени от рециклирана дървесина, като по този начин защитават природните ресурси. Всички палета, които са повредени или негодни за по-нататъшна употреба, се рециклират и преработват, образувайки перфектен продуктов цикъл.

  Сертификат:

  Палетата от пресована дървесина са в съответствие с международния стандарт ISPM 15 и не изискват предварителна обработка или IPPC маркировка за световен износ. За да ускорим митническите процеси, ние предлагаме персонализирани експортни сертификати за всеки наш клиент.

  Сертификатите за пресованитете палета трябва да бъдат попълнени с данните на фирмата, която изпраща пратката (износителя). Например, ако сте продали палетата от пресована дървесина на клиент, който ги използва за изпращане на стоките, тогава клиентът трябва да бъде посочен като износител в сертификата.

  екопресовани дървесни палета - оптимизирана опаковка, щадяща околоната среда

  Производтсвен процес и разлики с традиционните палета

  Пресованите палета се произвеждат чрез процес, при който сухите дървени стърготини се слепват заедно със смола и след това се оформят от стоманени форми под високо налягане и висока температура.

  За разлика от традиционните Евро или Epal палета, пресованите палета нямат нужда от фумигация. Технологията на пресоване под висока температура и налягане, елиминира необходимостта от фитосанитарни обработки или IPPC печати.

  Опазване на околната среда

  Рециклирането е едно от най- добрите решения за опазване на околната среда. Целта е да се ограничи използването на природни ресурси и да се намалят отпадъците чрез повторно използване на едни и същи продукти, колкото е възможно повече. Този начин на употреба на материалите и продуктите, същевременно поддържа възможно най- ниски разходи.

  Нашите палета предлагат решения, които ви помагат да ограничите отрицателното въздействие върху околната среда при производството, транспортирането и изхвърлянето на опаковки. Вашият избор на опаковка оказва влияние върху управлението на отпадъците, както и върху разходите за изхвърляне на отпадъци, които също трябва да включите в общите разходи на бизнеса си.

  свържи се с нас