„Schneider Pellets” – Кое ни прави по-добри от всички останали?

февруари 26, 2020

КОЕ НИЕ ПРАВИ ПО-ДОБРИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Ние, екипът на „Schneider Pellets, имаме една основна цел – да бъдем сред водещите компании в бранша и за това предлагаме продукт с най-високо качество.

Един от най-големите плюсове на отоплението на качествени пелети е, че при употребата им, замърсяването на въздуха намалява драстично. Нашият продукт има сертификат EN Plus и е Клас А1. Дървесните пелети се разделят в три класа – А1, А2 и В, като това зависи от качеството на използваната целулоза, т.е. доколко тя има примеси. Определящият показател е остатъчната пепел, като при при продуктите на „Schneider Pellets” то е до 0,7%. Този тип пелети са предназначение за употреба в бита. Пелетите с клас А2 и В са с много по-голям процент остатъчна пепел и се ползват за промишлена дейност.

През юни 2019 г. ние получихме сертификат En Plus A1, който се издава от италианския официален сертифициращ орган ENAMAgroenergieс номер n.2/188 в съответствие с регулаторните изисквания UNI EN ISO 17225/2014 части 1 и 2 и UNI EN ISO 15234/2011 и 2012 като сертифициран производител  на пелети клас А1. Това е нашето доказателство пред клиентите ни, че при производството не се използват лепила и препарати за избелване, а работим само с чиста целулоза.

Предприятието ни е ситуирано в град Самоков, близо до София. От тук идва суровината за нашите пелети – качествена иглолистна целулоза от санитарна сеч. Тя преминава през няколко стъпки – смилане, сушене и пресоване, за да се превърне накрая в един висококачествен продукт, който да достигне до потребителите.

Нашите пелети се предлагат  в чували по 15кг./1050кг. на палет/, които се складират в чисти и сухи складове,в очакване дадостигнат Вашия дом, за да Ви доставят топлината, от която имате нужда.

Виж още

Types of pellets | How to choose the right one for us?

Given the variety of wood pellet heating options and individual consumer preferences, there really is no „best type of wood pellet“ or „best brand of wood pellet“. However, there are the best types of pellets for you. How to choose from SchneiderPellets? Ask yourself the following questions:   Which types of pellets are higher quality […]

Четири съвета за правилно складиране на дървесни пелети

Когато прочетете или чуете някъде „дървесни пелети – горивото на бъдещето“, бъдете сигурни, че това е вярно. От както навлизат на пазара в Европа още през 2010 година, този вид гориво загатва, че ще „завладее” света. И така, 10 години по-късно резултатите вече са на лице. Ръстът на продажби можем да проследим в Германия. Дървените […]

Съхранение на пелети

Съхранение на пелети – Кои са най-добрите практики?

Като един от най-ефективните методи за отопление на дома, правилното съхранение на пелети е изключително важно. Точно по тази причина, ние от SchneiderPellets, разписахме  следващите редове с най-добрите методи за съхранение. Осигуряването на идеални условия за съхранението им е от първостепенно значение. Прилагането на мерки за поддържане е от решаващо значение за дългосрочната жизнеспособност на […]